Profesionalioms virtuvėms - aukščiausios kokybės homogenizavimo -
smulkinimo įrenginys Pacojet® 4. Pacojet® 4 pasižymi neriboto
kūrybiškumo rezultatais ir ekonomiškumu. Pacotizing® susmulkina stipriai
užšaldytus maisto produktus jų neatšildant, išsaugo maisto šviežumą,
spalvas ir maistingąsias medžiagas. Suteikia kreminį ir švelnų skonį.
Nulis atliekų: Optimaliai panaudojamos visos produktų dalys, įskaitant
aukštos kokybės skonį koncentruojančius elementus, tokius kaip vaisių
žievelės ir augalų, žolelių stiebai.
Išplėsta automatinio kartojimo funkcija: Pacotizing® kartojimas iki 10
kartų.
Lengva naudoti: paruoškite - pripildykite - užšaldykite - laikykite -
pakuokite atskiromis porcijomis ir turėsite paruoštus koncentratus,
pastas, aliejus, sviesto mišinius, užtepėles, padažus, sriubas, faršą,
paštetą, putėsius, tešlą, mases, ledus, šerbetą ar gėrimus.
Privalumai
- lengvas valymas
- išmanus valdymas
- didelis jutiklinis ekranas
- mėgstamiausių receptų išsaugojimo galimybė
- Pacojet® oro slėgis 1 bar
- programos nuo 90 sekundžių iki 4 minučių - budėjimo režimo funkcija -
užpildymo lygio aptikimo funkcija praneša, kai Pacotizing® indelis yra
per pilnas - tylus veikimas.
Į pristatymą įeina:
- Pacojet® 4 - įrenginys
- peiliukas
- išorinis indas Pacojet 4
- skaidrus sintetinis indelis, skirtas išoriniam indui
- apsauginis dangtelis ir grandiklis.
Priedai (užsakoma papildomai):
- 12 skaidrių sintetinių indelių rinkinys.
- Nešaldytų produktų peiliukų rinkinys.